Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.66 secunde)
- Astazi s-a deschis la Bucuresti, pe Strada Ficusului nr. ... targul national al mierii - Salonul eco - apicultura, ce se desfasoara pana la 10 aprilie inclusiv. ... Este prima editie pe care o facem primavara si per total e a patra editie pe care o organizam.
'Liderul PRM, Vadim Tudor, a intrat intr-o faza noua a luptei politice:
Pentru ca e o prostie. ... Mi se pare tot o prostie. Urmarind reactiile la ceea ce s-a intamplat ieri in Parlamentul European, am observat doua tipuri notabile:
"Romania se confrunta cu o situatie particulara. Pe de o parte, avem unitati autorizate pentru schimburi comunitare sau unitati aflate in perioada de tranzitie.
In aceste domeniu, Romania se confrunta cu o situatie particulara. Pe de o parte, exista unitati autorizate pentru schimburi comunitare sau unitati aflate in perioada de tranzitie. ... Prin urmare vor fi peste 10 tipuri de marcare a carnii, iar in Uniunea Europeana se foloseste o singura stampila, cea ovala.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Dupa femeile democrate care si-au dat intalnire la Costinesti, pentru ca apoi sa chefuiasca alaturi de presedintele Traian Basescu la Neptun, vine si randul liberalilor sa se intruneasca.
In perioada 29 mai - 1 iunie 2015, Opera Comica pentru Copii a organizat prima editie a Festivalului Opera Copiilor”, o initiativa pentru intreaga familie, desfasurata in aer liber, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.
Jurnalul National : Scoala de infarct. ... Medicii considera ca prevenirea celui de-al doilea infarct, care de obicei provoaca decesul, reprezinta scopul programului numit Scoala de infarct, unic in Romania.
Prestigiosul sociolog Dimitrie Gusti, omagiat la Academia Romana Cu ocazia implinirii a 140 de ani de la nasterea lui Dimitrie Gusti - prestigios sociolog, membru marcant al Academiei Romane si Presedinte al Academiei Romane (1944-1946) - in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei 125) va avea loc joi, 13 februarie 2020, ora 10,00, conferinta omagiala Dimitrie Gusti - profesor, statistician, muzeograf.
Pe 10 decembrie, va avea loc mult asteptatul Targ al Artizanilor, gazduit de Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB). Este o ocazie excelenta de a admira obiecte traditionale confectionate de artizani din mai multe tari, precum si o oportunitate de a contribui la diverse actiuni caritabile.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Vor fi organizate ateliere de gatit tematice sustinute de parteneri, cu care v-am obisnuit si 2 zile de targ cu producatori locali. Evenimentul va avea loc la Gradina Verona Carturesti.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
Jurnalul National:Presedintele UDMR, Keleman Hunor: Nu trebuie sa negam posibilitatea ca alegerile anticipate sa fie o alternativa "Nu luam decizii cu ochii pe sondaje" (Autor: MAGDA MARINCOVICI) Jurnalul National: UDMR nu mai vorbeste pe o singura voce in privinta alegerilor.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata "Decontarea cheltuielilor cu transportul pentru elevii navetisti", pe care o puteti citi in continuare.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... "Am adus la acest targ scoici si coliere, care au mers bine, dar si pandante si bratari din granate, lapis lazuli si citrin.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
google-analytics.com